Författare och program 2019

De första författarna till Littfest 2019 presenteras under vintern 2018. Det är i samband med detta som de första biljetterna släpps till festivalen.

Den fullständiga programtidningen utkommer under februari 2019 som bilaga i Västerbottens-Kuriren och finns även utlagd på flertalet offentliga platser i Umeå: bibliotek, caféer, turistinformationen, butiker, mm. När programtidningen har kommit ut kommer du också att kunna läsa och ladda ned detta som PDF här på hemsidan.

 

Festivalens plats

 

Festivalen äger huvudsakligen rum i Umeå Folkets hus i centrala Umeå, och bara fem minuters promenad från tågstationen och mittemot både flygbussar och Comfort Hotell Winn.

I Umeå Folkets Hus finns scenerna Idun, Äpplet, Studion och Tonsalen. Adressen är Skolgatan 59.

Fredagskvällens program är gratis och presenteras i samarbete med Bildmuseet, och äger rum mitt bland utställningarna på Östra strandgatan 30 B.

 

Fika och matförsäljning under festivalen

Mat och fika kommer att finnas tillgängligt att köpa på flera platser under festivalen. I Umeå Folkets Hus finns flera stationer för mat och fika, och även serveringsytor för vin och öl. På Bildmuseet är det restaurang Hansson & Hammar som tillhandahåller mat, dryck och fika.

 

Biljettinformation

All information gällande biljetter, priser och villkor kommer du att kunna hitta på informationssidan om biljetter, i samband med att biljetterna släpps.