Författare och program 2019

De första författarna till Littfest 2019 presenteras under vintern 2018. Det är i samband med detta som de första biljetterna släpps till festivalen.

Den fullständiga programtidningen utkommer under februari 2019 som bilaga i Västerbottens-Kuriren och finns även utlagd på flertalet offentliga platser i Umeå: bibliotek, caféer, turistinformationen, butiker, mm. När programtidningen har kommit ut kommer du också att kunna läsa och ladda ned detta som PDF här på hemsidan.

 

Festivalens plats

 

Festivalen äger huvudsakligen rum i Umeå Folkets hus i centrala Umeå, och bara fem minuters promenad från tågstationen och mittemot både flygbussar och Comfort Hotell Winn.

I Umeå Folkets Hus finns scenerna Idun, Äpplet, Studion och Tonsalen. Adressen är Skolgatan 59.

Fredagskvällens program är gratis och presenteras i samarbete med Bildmuseet, och äger rum mitt bland utställningarna på Östra strandgatan 30 B.

 

TILLGÄNGLIGHET

I Umeå Folkets Hus, där merparten av Littfest äger rum, nyttjas uteslutande lokaler med god tillgänglighet, såväl dag- som kvällstid. Inte alla, men en del lokaler har även hörslingor. Ledsagare går in gratis på festivalen. Meddela oss om detta: info@littfest.se.

Fika och matförsäljning under festivalen

Mat och fika kommer att finnas tillgängligt att köpa på flera platser under festivalen. I Umeå Folkets Hus finns flera stationer för mat och fika, och även serveringsytor för vin och öl. På Bildmuseet är det restaurang Hansson & Hammar som tillhandahåller mat, dryck och fika.

 

Biljettinformation

All information gällande biljetter, priser och villkor kommer du att kunna hitta på informationssidan om biljetter, i samband med att biljetterna släpps.