kulturkompis - namn bild.png
 
 

Kulturkompis, som arrangeras av Studieförbundet Bilda, förenar människor med olika bakgrund och erfarenheter genom gemensamma kulturupplevelser. När du anmäler dig till Kulturkompis matchar Bilda dig med andra i en kulturkompisgrupp. Några har bott i Sverige länge, kanske hela livet, medan andra är nya i Sverige.

Kulturkompisgrupper får gratis ta del av tre olika kulturaktiviteter på sin ort. Kulturarrangörerna på orten som stöttar Kulturkompis med fribiljetter. Efter kulturupplevelsen möts gruppen i ”eftersnack på svenska”, gärna över en fika. Gruppen utgör en studiecirkel i Bilda. För att ta del av Kulturkompis ska ni vara en grupp på fyra personer varav hälften är nya i Sverige. 

Läs mer om Kulturkompis på www.bilda.nu/kulturkompis 
Välkommen att bli kulturkompis!

Så här bokar du kulturkompisbiljetter till Littfest

1) Skicka ett epostmeddelande med önskemål om biljetter till info@littfest.se. Meddela om ni önskar biljetter till dagsprogrammet fredag eller lördag, och hur många biljetter. Den som beställer biljetter ska göra det till hela gruppen.

2) Ni får ett svarsmeddelande om ni kan beviljas det önskade antalet biljetter (vissa biljettyper kan ha tagit slut) och hur ni får era särskilda Kulturkompisbiljetter.

3) För att Kulturkompisbiljetten ska vara giltig måste den uppvisas tillsammans med Kulturkompiskortet vid entré på festivalen.

Välkomna till Littfest!