Programtidningen är här

Från och med i dag finns Littfest programtidning i tryck! Och i den hittar du ytterligare nya namn: John Boyne, Karin Alfredsson, Gunilla Boethius, Po Tidholm, Pernilla Wåhlén Norén,
Anna Jörgensdotter, Annah Ovesson, Anki Edvinsson, Göran Burén, Terezia Mora, Sigrid Combüchen, Lina Wolff, Bob Hansson, Stig Björkman och många fler!

I dag kommer den äntligen - den efterfrågade programtidningen. Du som prenumererar på Västerbottens-Kuriren får den praktiskt ibladad som bilaga i lördagstidningen. Vi kommer nu också att börja sprida tidningen på offentliga platser i Umeå, där det går att hämta ett exemplar gratis. Du kommer att kunna hitta den på Umeå Folkets Hus, Visit Umeå, hos våra återförsäljare Eljest Shop, Bokcafé Pilgatan och Bildmuseet, på flertalet bibliotek mm.

Du som inte bor i Umeå kan ladda ned programmet som PDF från vår hemsida. Vill du ha ett tryckt exemplar går det att beställa från h:ströms tryckeri, då mot en distributionskostnad på 45 kronor. Beställ genom att mejla distribution@hstrom.se eller ringa 090-14 54 05.

Nästan slutsålt  vi går mot nytt rekord
I skrivande stund finns inte många biljetter kvar. Här följer en kort uppdatering av läget just nu, med reservation för att biljetterna går åt i hög hastighet och att detta ändras snabbt.

Fredag – fåtal via Billetto.se, Eljest Shop och Bildmuseet
Lördag dagtid – fåtal via Eljest Shop och Bildmuseet
Lördag KVÄLL – SLUTSÅLD
Extra biljett: Endast Idun Lördag kväll – fåtal via Billetto.se