Vilken fest det blev – igen!

Långt ifrån allt på Littfest 2018 gick som vi hade önskat. Flygplan blev försenade. Trängseln var stundtals besvärlig. Och författare tvingades ställa in sin medverkan, såväl före som under festivalen.

Tack och lov gick än mer som tänkt. Det fantastiska crew vi samlat runt oss inför dessa dagar ordnade upp i kaoset. Golvpersonalen var hyperfokuserad, chaufförerna fullständigt orädda. På och runt scenerna glimrade dussinet stjärnor.
Dessutom gick än lite till över förväntan bra. Ni besökare anslöt er till partyt i tusental, våra inbjudna gäster sken i takt med marssolen, och stämningen var ju stundtals så varm att kinderna rodnade. 

Så, ett stort tack till alla er som festade med oss! Till er som gång på gång är modiga nog att lita på oss koordinatorer, som till och med köper upp alla biljetter innan vi klarat att presentera ett färdigt program. Och ett minst lika stort tack till er som hjälper till med att arrangera Littfest – volontärer, extrapersonal, samarbetspartners. Inga namn nämnda, ingen glömd.
Det känns bra att göra festival i Umeå. Det känns tryggt! Och så länge det känns så kommer vi aldrig slå av på takten!

Vi ses igen 2019!

PS. Vanliga frågor nu innefattar bl a ”När kan vi se sändningarna från Littfest på Youtube?", "Finns det några foton från festivalen, så som tidigare år?", "Skulle ni vilja ses och prata om nästa festival?”. 
Svaret är – ”snart." DS.

PPS. Ris, ros, förslag och idéer till nästa års festival kan du förstås redan nu skicka till info@littfest.se, även om vi inte kommer att hinna återkoppla till alla nu de närmsta dagarna. Men vi läser allt, förr eller senare, vi lovar!