Biljetterna slutsålda - men mycket är gratis!

Alla biljetter till Littfest är helt slutsålda. Många programpunkter kräver dock inte biljett, utan är helt gratis och öppet för alla att ta del av. Varmt välkommen utan biljett till dessa programdelar:

  • Hela torsdagens program med samtal kring språk och röster i norr, som avslutas med besök av internationella gästen och barnboksförfattaren Meg Rosoff.

  • Torsdagkvällens släppfest för tidskriftens Provins på Bokcafé Pilgatan.

  • Hela fredagens kvällsprogram på Bildmuseet med bland annat Sven Vollter, Olivia Bergdahl, internationella poeter och livemusik med återuppståndna Jani Kaunis & the Puukot är nästan som en hel liten festival i sig.

  • Festligheterna på lördagskvällen på Norrlandsoperan med musik, mingel och poesi är gratis och öppet för alla! Det är alltså endast samtalen i Konsertsalen som kräver biljett. Kom och fira och dansa till Motormännens informationstechno, VJ Ellen Vikström, en mängd poeter och andra festligheter!