Festivalen växer - ny scen och större kvällsprogram

Ett angenämt problem som Littfest brottats med de senaste åren är att biljetterna inte räcker till. För varje år har de sålt slut allt tidigare, senast var de slut över en månad i förväg. För att möta den stora efterfrågan, utökar vi nu festivalen och öppnar en helt ny scen. Dessutom presenterar vi ett större kvällsprogram, med en separat kvällsbiljett. På det sättet gör vi oss tillgängliga för ännu fler besökare.
 

Äpplet ny scen

Den nya scenen är Äpplet, som ligger i nedre plan på Umeå Folkets Hus. Det är en stor lokal som kan rymma ytterligare några hundra besökare, och gör det möjligt att erbjuda än fler intressanta samtal och läsningar. Äpplet kommer också att hålla öppet sin restaurang- och bardel, och fungera som en oas för den som vill ta en paus för mat och dryck.
 

Större kvällsprogram med egen biljett

En nyhet är att vi år satsar extra på lördagskvällen, som blir festivalens stora final. Vi håller festivalens två största scener öppna: Idun och Äpplet. Författarsamtal och läsningar fyller Idun, medan Äpplets program bjuder på lite mer överraskningar och festligheter, för att sluta med dansgolv. För att delta i programmet på lördagskvällen krävs en separat kvällsbiljett.