Theodor Kallifatides, Abdellah Taïa, Elisabeth Rynell och Elin Willows

...i samtal med Yukiko Duke, Kristofer Folkhammar respektive Annika Norlin under Littfest.

I dag kan vi presentera ytterligare några namn till nästa års festival. Theodor Kallifatides har adderat romanen Ännu ett liv till sitt stora livsverk på över trettio böcker. Yukiko Duke samtalar med den prisade författaren.

Abdellah Taïa är en internationell gäst född i Marocko, och landets förste öppet homosexuelle författare. Den som är värd att bli älskad är en drabbande brevroman där som utforskar ondskans ursprung och skildrar hur den franska kolonialismen dröjer kvar i en ung homosexuell marockans kärleksliv. Taïa samtalar med Kristofer Folkhammar.

I Elisabeth Rynells nya roman Moll följer vi en kvinna som flyr rakt ut i skogen, och vandrar längs en övergiven väg. I Elin Willows debutroman Inlandet försöker huvudkaraktären starta ett nytt liv, på en främmande plats. Samtalet leds av journalisten och artisten Annika Norlin.