Internationella namn till Littfest

Om bara ett par dagar kommer äntligen programtidningen för Littfest 2019, med alla medverkande, dagar och tider. Men innan dess hinner vi presentera ytterligare festivalgäster.

Prisbelönta och internationellt hyllande Kim Thúy, Meg Rosoff och Auður Ava Ólafsdóttir gör unika Sverigebesök under Littfest i mars. Vi gästas också av stjärnskottet Roskva Koritzinsky som för första gången utkommer på svenska, och finlandssvenska språkkonstnären Susanne Ringell. Dessutom Suzanne Osten och Uje Brandelius, i samtal med Annika Norlin.

Biljetter till dagsprogrammet lördag är nu helt slut. Återstående biljetter till dagsprogrammet fredag köper du på nätet via Billetto.se eller hos någon av våra återförsäljare i Umeå under deras öppettider: Bokcafe Pilgatan, Eljest shop eller Bildmuseet. All information om biljettköp hittar du på Littfests hemsida